Home ยป Oorverdovend Stil

Oorverdovend Stil

Lieve ouders,

Inmiddels is het ruim drie jaar geleden dat we ons dochtertje Nova verloren. Nova Jade, haar naam symbolisch voor een nieuw begin. We konden voor haar geboorte niet vermoeden hoe nietsontziend dat nieuwe begin uiteindelijk zou zijn. Met veertig weken, op 10 oktober 2020, kwam Nova stil ter wereld. Haar hartje was enkele dagen daarvoor gestopt met kloppen.

Zoals veel sterrenouders voelde ik al snel de wens iets concreets te doen met mijn verlies. In eerste instantie blogde ik hierover op De Mamagids, mijn andere website, maar eigenlijk voelde dat niet kloppend. Als je een kindje verliest, in welk stadium van je zwangerschap dan ook, zit je helemaal niet te wachten over grappig bedoelde stukken over opgroeiende kinderen. Jouw kindje zal namelijk alleen maar met je meegroeien in je hart.

Daarom besloot ik Oorverdovend Stil te starten. Een blog voor (en hopelijk in de toekomst ook door) sterrenouders, met ervaringsverhalen, praktische tips en mooie producten die je kunt kopen rondom het verlies van een kindje. Hoewel ik eigenlijk vooral van harte had gewild dat je mijn verhaal en alle tips helemaal niet nodig had gehad, hoop ik dat de teksten je een hart onder de riem steken. Dat ik je hiermee enige zorg uit handen kan nemen, omdat je niet zelf het wiel hoeft uit te vinden.

Veel liefs,
Merel

Uitgelichte afbeelding: Kevin Day – Shutterstock

Merel

Mijn naam is Merel. In 2020 verloren we ons dochtertje Nova na een voldragen zwangerschap. Mijn openhartige verhaal lees je via 'Lief Dagboek'. Oorverdovend Stil is er speciaal voor jou, als ouder van een stilgeboren kindje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven